Stole My Heart- Prolog!

Gabriella, så kallade Gabbi, är en ganska typisk amerikansk tonåring.  Hon är näst yngsta barnet då hon har 2 storebröder vid namn; Jake och Nate, hon har också en lillasyster på 5 år vid namn;  Molly. Hennes liv är helt normalt, båda hennes föräldrar jobbar, hon går i skolan, lever livet så som en tonåring ska göra, är en bland dom populära i klassen.. Vad mer kan man önska sig?

Men en dag får hennes mamma ett samtal, som ändrar deras liv drastiskt. Hennes pappa som tjänstgjorde i Irak, har blivit skjuten och dog. Dom sörjde länge, men tillslut fick hennes mamma nog, och dom bestämde sej för att starta om på nytt. De bestämde sig för att flytta till London, Så hon, hennes mamma, och hennes lillasyster flyttade dit, medans hennes ena bror var kvar i NY, och den andra bor med sin fästmö i Sverige.

Gabriella jobbar på ett cafe för att tjäna ihop extra pengar till hyra och allt annat som nu kan behövas för att ta hand om familjen. Då hennes mamma, som jobbar både dag och natt, inte får ihop tillräckligt. Hon går också i skolan, men de finns bara ett litet problem, hon är inte speciellt omtyckt. Hon har vänner som finns till hundra procent, men ändå känner hon sig helt ensam. Osynlig. Tystlåten är nu ett av många ord som nu beskriver hennes nya jag… 


 

Så, här har ni prologen. Hur låter den? Bra...? Haha, men första kapitlet kommer snart komma upp, ska bara "fixa" till de lite. See Ya! ;)xx



bra! har du tagit bort dn första novellen

Svar: Aa, de gjorde jag, förlåt om de var nån som läste, trodde inte någon gjorde de, blev heller inte spc nöjjd. Hoppas de e lugnt ändå, och att den nya kommer bli bättre! :)
xx My
onedsnovell.blogg.se

2012-12-08 // 23:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback