Frååååga!

Heeej, tänkte fråga om de är okejj att jag byter dialogerna till engelska? De känns mycket lättare för mig att skriva dom på engelska. Men eftersom att jag har börjat skriva på svenska så vill jag ha era åsikter. Vad säger ni, är de okey? :)

Nästa kapitel kommer nog upp ikv. Så håll utkiiiiik!!

Stole My Heart- Kapitel 16

       

 

Jag tog Mollys hand och vi gick mot Harrys och Louis lägenhet. Molly hade tjatat hål i huvudet på mig om att få träffa killarna igen. Hon tyckte verkligen om dom.

Jag hade inte sett Harry sen våran ”dejt”, och jag hade inte berättat något för Zayn, eller dom andra killarna. Det var nog bäst så. Innan jag visste vad Harry faktiskt kände för mig.  

Vi stod nu utanför dörren till deras lägenhet och Molly nästan hoppade av lycka. Det var Zayn som kom och öppnade. Han hann inte säga något innan Molly slängde sig i hans famn. ”Hej!” sa han och jag kunde höra hur Molly skrattade när han slängde med henne.

När han släppt ner henne så gav han mig en kram och Molly sprang in till vardagsrummet där jag antog att resten av killarna var.

”Heej Gabbyyyy!” sa Zayn och gav mig en hård kram.
”Hej Zaayn!” skrattade jag.
”Hur är det?” frågade han när han släppt greppet om mig.
”Bra.. faktiskt.” log jag och hängde av mig jackan. Han log tillbaka mot mig och vi gick in till dom andra.

”Heeeeeej!” skrek killarna i kör. Jag kramade om dom, Niall, Liam och Louis. Sist kom jag till Harry. Jag log mot honom och han gav mig en diskret mjuk kyss på kinden när han fångade in mig i sin trygga famn, och jag kände hur mina kinder hettade och jag hoppades att ingen såg något.

Molly satt i Louis knä och babblade på, antagligen om något tv program eller något, Louis satt och nickade, intresserat, och sa ibland saker som fick henne att börja skratta. Vi andra satt och diskuterade om vi skulle äta kinamat eller pizza.

”Vi tar pizza, jag är hungrig!” klagade Niall. Liam och Zayn gav upp och det fick bli pizza.

Kvar i lägenheten blev jag och Zayn. De andra hade tagit med sig Molly och gått ut för att hämta pizzorna och köpa godis för ikväll.

”Så vad är på gång mellan dig och Harry?” frågade Zayn retsamt när de andra hade gått.
”inget..” försökte jag och jag kunde inte hindra leendet.
”Nänä.. Så du tror inte jag har lagt märke till de kärleksfulla blickarna, generande leenderna?”
”Zayn, du suger!” sa jag och han lipade mot mig.
”Sååå?” frågade han och väntade på ett svar.
”Okej.. vi har vart ute, en gång..”
”JAG VISSTE DET!” skrek han.
”Tyst!” sa jag och slog till honom löst på armen, och han skrattade åt mig.

 

Efter kanske en timme så öppnades ytterdörren och doften av kartong och pizza fyllde snabbt hela lägenheten. Jag reste mig från soffan och gick ut till köket. På bordet stod nu sex kartonger med pizzor och fyra matkassar, fast det lär nog inte va någon mat i dom.

Jag gav Molly en bit av pizzan och la den på en tallrik. Hon tog den och gick ut till dom andra. Harry och jag var nu ensamma i köket.  Han gav mig ett stort leende, och blinkade mot mig innan han försvann ut också. Jag kom sist in i rummet och fick därför sitta på golvet, jämte Harry.

Zayn gick fram till den stora tv:n och la i skivan i dvd spelaren.
”Vilken film?” frågade jag med munnen full av pizza.
”Bedtime Stories!” sa Molly högt. 

Filmen startade och jag kände Harrys hand söka efter min. Jag tog den och flätade in mina fingrar ihop med hans.

”HARRY OCH GABRIELLA ÄR KÄRA!” skrek Molly och fnissade. Jag kände mina kinder hetta och min hand släppte snabbt Harrys. Jag tittade mot honom och han var lika röd han. Bakom oss i soffan hördes visslingar från Louis och jag vände mig om för att slå till honom på benet.

”Kan vi starta filmen nu?” sa jag trumpet, och Harry gav mig en fjäderlätt kyss på kinden. Vilket bara gjorde att Louis började vissla ännu mer. Jag blev så generad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.  

Filmen startade och lyckligtvis för mig så fick det resten av gänget att glömma vad som precis hade hänt.

Efter bara kanske 10 minuter så hade Molly redan somnat, och man kunde höra hennes djupa andetag. Hon hade lagt en kudde i Liams knä innan som hon nu låg med huvudet på.

”Vill du att jag ska ta henne?” frågade jag Liam. Jag fick en lätt skakning som svar.
”De är lugnt!” sa han och drog en filt över henne, och jag vände ansiktet tillbaka mot tv:n. Jag vilade blicken på Harrys ansikte i profil.  Hans lockar låg perfekta och ramade in ansiktet. De var inte svårt att förstå att så många tjejer hängde efter honom.

”Ser du något vackert?” viskade han med ett leende, och jag log lite generat och vände direkt tillbaka ansiktet mot tv:n. Jag kunde fortfarande känna hans blick bränna i nacken. Jag kollade in i de gröna ögonen, jag kände trygghet och värme där. Hos honom. Med honom. Han la sin arm om mina axlar och drog mig in i hans famn. Jag slöt ögonen och föll in i sömn i hans trygga famn. 


 

Förlåt för jätteseg uppdatering, men det ska bli bättre nuuue!! :)


Stole My Heart- Kapitel 15


 

Jag vaknade av att solens strålar lös mig rakt i ansiktet. Jag hade glömt dra för gardinerna, igen. Huvudvärken var borta, och jag mådde mycket bättre. Jag kollade snabbt på klockan och konstaterade att den var halv tio. Jag kunde lika gärna gå upp. Jag drog på mig de gråa mjukisbyxorna som låg på golvet och satte upp håret i en slarvig bulle mitt på huvudet. Sedan gick jag mot köket.

Jag öppnade kylskåpet, och tog fram juice paketet, som jag ställde på bordet, fram ur skåpet tog jag också en skål, flingor och mjölk. Dörren till mammas sovrum flög upp, och ut kom Markus. Han hade bara på sig en vit t-shirt och kalsonger, det var mer än jag behövde se.

”Hej kan du ta på dig något mer?” skrattade jag och höll för ögonen.
”Vadå?” skrattade han. Det hade visat sig att Markus faktiskt var riktigt schysst när man lärt känna honom. Han kändes som en pappa nästan. Han pussade mig på huvudet innan han satte sig ner jämte mig vid bordet. Mamma kom också ut från sovrummet.

”God morgon älskling!” sa hon och kramade om mig. Hon gick direkt och satte på kaffe sedan gick hon mot skaferiet och tog fram allt hon kunde hitta.

”Grace, ska du äta allt det där?” flinade Markus och gav allt mamma hade ställt på bordet en menande blick.
”Nej…” svarade hon och satte ner kaffekopparna på bordet. Markus pussade henne på kinden, och hon rodnande lite. Jag var verkligen glad att hon hade träffat honom. De var som gjorde för varandra, och vi hade äntligen börjat kännas som en hel familj igen.

Ljudet från tv:n stängdes av och Molly kom in. Hon gav mig en stor kram innan hon gick och satte sig i mammas knä. Jag stoppade den sista skeden med flingor i munnen innan jag reste mig upp och la min skål i diskhon.

När jag kom tillbaka in i mitt rum tog jag ut telefonen ur laddaren och ett sms låg och väntade på mig. Från Harry.

”Vi ska fortfarande ses ikv, right? ;)xx” Jag knappade snabbt in ett svar som innehöll ett kort ja. Ikväll gällde det, jag skulle gå ut med Harry. Jag var jättenervös. Tänk om han skulle tycka att jag är en idiot. Nej, de kommer gå bra.

Lätta knackningar hördes på min dörr. Molly kom in, och hoppade in i min famn. ”Hejdå Gabbii!” sa hon och kramade mig så hårt hon kunde.

”Hejdå Molly!” Mamma, Markus och Molly skulle gå ut och hitta på något, för Mollys skull. Jag vet dock inte vad de skulle göra. Jag höll Molly i handen hela vägen ut till hallen. Jag kramade om mamma och Markus innan de försvann ut genom dörren.

Jag landade i soffan med mobilen framför näsan. Först gick jag in på twitter, inget nytt. En ny följare, det var allt.

Jag la håret till rätta och kollade en extra gång i spegeln. Allt var på sin plats. De svarta byxorna, den blåa blusen.  Jag kollade snabbt på klockan. Jag var tvungen att gå nu om jag skulle hinna. Eftersom att han inte visste var jag bodde och att jag tyckte att han inte behövde hämta mig så bestämde vi att vi skulle ses utanför cafeet där jag jobbade.

Jag stängde dörren intill lägenheten och låste. Jag blev mer och mer nervös desto närmare caféet jag   kom. När jag gick runt hörnet såg jag honom. När han fick syn på mig letade sig ett leende fram på hans läppar och jag log tillbaka mot honom. När jag kom fram till honom kramade han om mig. Det kändes skönt, det kändes som om det var där jag hörde hemma.

”Hej!” sa han, med armarna fortfarande runt mig.
”Så vart ska vi?” frågade jag nyfiket när han hade släppt mig.
”De får du se.” sa han hemlighetsfullt. Jag hatade hemligheter, jag var alltid så nyfiken. Jag klarar det inte.
”Harrryyyy!” sa jag otåligt, och han log mot mig. Alltså hans leende. Jag blev knäsvag. Han är perfekt.

Längs med att vi fortsatte gå så fann hans hand min, och han flätade in sina fingrar i mina. Jag blev helt varm, trots att det bara var några plusgrader. Han vände sitt ansikte mot mig och log. Är det här en dröm?

Vi hade inte alls gått långt när vi stannade utanför en liten restaurang.

”Här!” log Harry och slog ut med armarna. Jag skrattade åt den fina gesten med armarna

Vi gick in genom glasdörren som ledde in till restaurangen. Det var jättemysigt inuti. Det brann ljus på alla borden. Alla borden var lix om inramade på något sätt, så man satt som för sig själv. Det sprang servitörer mellan borden som tog de få personerna som var här’s beställningar. En servitör kom och ledde oss till ett bord. Bordet var längst in i rummet, och det kändes skönt att få sitta privat. Väggarna var målade i rött och matchade de bruna sofforna som stod intill alla borden. Servitören la varsin meny framför oss innan han lämnade. Jag öppnade menyn och såg direkt priserna. Shit det var dyrt, det skulle gå åt hela min lön, men det får det väll göra då. Jag vill inte sitta och säga till Harry att jag inte kan betala, det skulle bli för pinsamt.

En servitör kom med drickorna som vi hade beställt och ställde dem framför oss.

”Det är verkligen jättefint här!” sa jag för att avbryta tystnaden.
”Visst är det, jag älskar verkligen att gå hit. Det är så lugnt här. Jag känner mig som en människa här, och inte en världskändis.” Samtalet flöt på bra, och klockan hade blivit 10. Hade vi verkligen suttit här i 3 timmar?

”Hey, jag kommer snart, jag ska bara gå på toa” sa jag ursäktande.

När jag gick ut från toan så stod Harry några meter bort och väntade på mig.

”Ska vi gå?”
”Ja, men ska vi inte betala först?” frågade jag undrande.
”Redan fixat!” svarade han och log mot mig.
”Men du behövde inte betala för mig Harry! Du får tillbaka pengarna.” sa jag protesterande.
”Nej, jag tar det!”
”Säkert?” sa jag och kramade om honom.

Han tog min hand igen, och vi gick ut.

”Vad nu?” frågade jag.
”Antingen så får du gå hem, eller så får du gå med mig hem?” sa han och log finurligt mot mig.
”Ah, hejdå då!” skrattade jag och vände mig om för att låtsas gå hemåt.
”Fel håll…” sa Harry lågt och skrattade åt mig.

Vi gick in i Harrys och Louis lägenhet. Louis var hos Eleanor, så vi var själva.

”Så jag är verkligen inne i Harry Styles lägenhet? Omg jag kommer svimma. Och där är självaste Harry Styles! Från one direction! Är det här en dröm?” Låtsades jag fan girla. Harry tittade roat på mig medan jag gjorde små glädjeskutt.
”Jag ville prova hur det var att fan girla, men det är nog inte riktigt min grej..” sa jag och Harry instämde. Jag följde Harry in i sovrummet, och slängde mig ner på hans säng. Han la sig jämte mig. Jag tittade in i hans underbara gröna ögon. Hans fingrar flätades ihop med mina, och de få centimetrarna mellan minskade, han la sin hand på min kind och hans läppar mötte mina. Det var magiskt. Alla bekymmer som fanns försvann, det fanns bara han och jag. Tiden stod still. Jag kunde inte var gladare.

”Jag tror jag faller för dig Gabby!”

Nu kommer nästa kapitel! ;D Åh här händer det lite grejor. Vad tycker ni om det? Säg vad ni tycker, och sprid gärna bloggen vidare, om ni tycker den e bra då. Haha, glöm inte kommentera.. :)